Basgitara elektronická 44 Cats Milady's Bassguitar Smoby ružová s množstvom svetelných a zvukových funkcií od 5 rokov

Popis produktu

Elektronická basgitara z dielne popredných francúzskych dizajnérov Smoby je originálna hudobná hračka pre všetky deti a najmä dievčatká od 5 rokov. Je vyhotovená v krásnej kombinácii ružovej, čiernej a bielej farby, pričom ju zdobí obrázok populárnej mačičky Milady - basgitaristky v slávnej skupine Buffycats, ktorú deti poznajú z talianskej animovanej série 44 Cats (44 Mačiek). Hudobná hračka obsahuje 3 populárne pesničky, deti sa môžu tešiť na 8 tlačidiel s rôznymi zvukovými efektmi a 3 rôzne hudobné módy - elektrický, klasický a ukulele, pričom sa dá nastaviť výška hlasitosti. Basgitara disponuje taktiež svetelným efektom, takže malí hudobníci budú mať pri hraní ešte realistickejší zážitok.

Gitara u detí rozvíja hudobné cítenie, cibria si sluch a získavajú sebadôveru vo svoje schopnosti. Hravým spôsobom privádza deti k hudbe, objavujú nové žánre a poskytne im priestor na prejavenie ich talentu. Zlepšujú si jemnú motoriku, učia sa stáť pred obecenstvom a zabávajú svojich kamarátov a súrodencov, s ktorými si môže založiť vlastnú kapelu. Je vyhotovená z kvalitných plastových materiálov, ktoré sú jemné na dotyk, so zaoblenými hranami. Basgitara je prispôsobená pre malé detské rúčky, jednoducho sa s ňou manipuluje a dá sa ľahko prenášať vďaka nízkej váhe iba 0,7 kg.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia63*6*25 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,7 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.