Balančné odrážadlo Spidey First Bike Smoby s kovovou konštrukciou a 33-38 cm nastaviteľným sedadlom od 24 mes

Popis produktu

Balančné odrážadlo Spidey First Bike je moderný balančný bicykel vhodný pre všetky deti a najmä chlapcov od 24 mesiacov. Deti sa s balančným odrážadlom učia správne udržiavať rovnováhu a pritom aktívne športujú. Balančné odrážadlo je vyhotovené v krásnom čierno-červenom farebnom vyhotovení s emblémom animovaného hrdinu Spidermana. Detské balančné odrážadlo sa pýši pevnou kovovou konštrukciou a dieťa má k dispozícii výškovo nastaviteľné sedadlo. Odrážadlo rastie s dieťaťom až do doby, kedy je pripravené na svoj prvý bicykel. Je to výborný medzistupeň pri prechode z detskej trojkolky na prvý bicykel. Výška komfortného sedadla je nastaviteľná od 33 do 38 cm.

Výhodou balančného odrážadla oproti klasickým odrážadlám je potreba udržiavať rovnováhu. Dieťa sa musí spoliehať na seba, spevňuje svaly chrbta a krížov, posilňuje nohy a cibrí rovnováhu. Detské balančné odrážadlo je veľmi pohodlné a bezpečné. Dieťa jazdou na balančnom odrážadle naberá istotu a učí sa udržiavať rovnováhu, pričom nedokáže vyvinúť vysokú rýchlosť, pretože sa odráža nohami. Športové odrážadlo predstavuje skvelú prípravu na klasický bicykel. Kvalitné kolesá sa vyznačujú tichým chodom, malí jazdci ocenia ich vynikajúce jazdné vlastnosti. Rozmery odrážadla sú 73*39*51 cm, váži iba 2,5 kg.

Smoby už dlhé roky prináša deťom prvotriedne hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Vlastnosti

  • najmodernejší dizajn s motívom Spidermana
  • odrážadlo, pri ktorom sa deti učia udržiavať rovnováhu
  • zabezpečí ľahší prechod na prvý bicykel
  • tiché kolieska
  • pevná kovová konštrukcia
  • nastaviteľná výška sedadla
  • odrážadlo rastie spolu s dieťaťom
  • francúzsky dizajn Smoby
  • vhodné od 24 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery73*39*51 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,5 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.