Balančné odrážadlo ultraľahké Rookie Bike Smoby s výškovo nastaviteľným sedadlom a riadidlami a tiché gumené kolesá od 18 mes

Popis produktu

Balančné odrážadlo Rookie Bike je špičkové športové odrážadlo od francúzskeho výrobcu Smoby a poteší všetkých chlapcov a dievčatá už od 18 mesiacov. Štýlové odrážadlo je vybavené pevnou ultraľahkou kovovou konštrukciou, špeciálne navrhnutou pre potreby najmenších detí, ktoré sa ešte len učia jazdiť na odrážadle. Vďaka tomu predstavuje odrážadlo Rookie Bike tú najlepšiu voľbu pre nácvik rovnováhy a pohybových schopností dieťaťa. Balančné odrážadlo je vyhotovené v krásnej červenej farbe a vďaka výškovo nastaviteľnému sedadlu a riadidlám dokáže rásť spolu s deťmi. Ergonomické sedadlo je na oboch koncoch vyvýšené a jeho protišmyková plocha poskytuje deťom bezpečné a pohodlné sedenie aj pri dlhšej jazde. 

Široké riadidlá sú vybavené mäkkými gripmi s vyvýšenými bočnými hranami, ktoré poskytujú rukám dieťaťa extra ochranu. Tie najlepšie jazdné zážitky poskytnú jazdcom tiché gumené kolesá, ktoré sú bezúdržbové, vynikajúco priliehajú na všetky typy povrchov, takže deti môžu jazdiť na odrážadle v interiéri aj exteriéri. Sú vybavené blatníkmi, aby boli šaty dieťaťa pri jazde chránené pred nadmerným zašpinením. Rozmery odrážadla sú 66*37*56 cm, jeho celková výška je 56 cm. Výška sedadla od zeme je 30 cm. Odrážadlo váži iba 2,85 kg, takže sa s ním ľahko manipuluje a jednoducho sa ovláda. Ultraľahký kovový rám sa vyznačuje vysokou odolnosťou a pevnosťou.

S balančným odrážadlom sa deti učia udržiavať rovnováhu a pritom aktívne športujú. Odrážadlo rastie s dieťaťom až do doby, kedy je pripravené na svoj prvý bicykel. Pri jazde na odrážadle sa dieťa musí spoliehať na seba, naberá istotu a učí sa udržiavať rovnováhu, pričom nedokáže vyvinúť vysokú rýchlosť, pretože sa odráža nohami. Dieťa jazdou na balančnom odrážadle spevňuje svaly chrbta a krížov, posilňuje nohy a cibrí rovnováhu. Získava rýchlejšie reflexy a odhad vzdialeností, rozpoznáva prekážky, ktoré sa vyskytujú pri jazde. Pri športovaní dieťaťa by však rodičia mali dbať na čo najvyššiu bezpečnosť, a preto by mu mali zaobstarať aj prilbu a chrániče.

Smoby je špičkový francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Vlastnosti

  • odrážadlo, pri ktorom sa deti učia udržiavať rovnováhu
  • zabezpečí ľahší prechod na prvý bicykel
  • tiché gumené kolieska
  • ultraľahká kovová konštrukcia
  • nastaviteľná výška sedadla a riadidiel
  • odrážadlo rastie spolu s dieťaťom
  • vhodné od 18 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery66*37*56 cm
Celková výška56 cm
Rozmery balenia26*15*50 cm
Výška sedacej plochy30 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,85 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.