Balančné odrážadlo Lion Guard Learning Bike Comfort Smoby s nastaviteľnou výškou sedadla od 24 mes

Popis produktu

Balančné odrážadlo Lion guard (Levia hliadka) je krásne a kvalitné odrážadlo pre všetky deti od 24 mesiacov. Balančný bicykel je skvelým prostriedkom pre aktívny pohyb detí na čerstvom vzduchu. Deti sa s balančným odrážadlom Learning Bike Smoby učia udržiavať rovnováhu a pritom aktívne športujú. Balančné odrážadlo Lion Guard má žlto-zelenú farbu so zelenými detailmi. Na riadidlách odrážadla je rozprávkový obrázok zo seriálu, ktorý je pokračovaním rozprávky Leví kráľ. Detské balančné odrážadlo je veľmi pohodlné a bezpečné. Výhodou balančného odrážadla oproti klasickým štvorkolesovým autíčkam je potreba udržiavať rovnováhu.

Odrážadlo Smoby sa vďaka nastaviteľnej výške sedadla prispôsobí vášmu dieťatku. Výška sedadla je 33-38 cm. Detské balančné odrážadlo má pevnú kovovú konštrukciu. Rastie s dieťatkom až do doby, kedy je pripravené na svoj prvý bicykel. Je to skvelý medzistupeň pri prechode z detskej trojkolky na prvý bicykel. Rozmery odrážadlá sú 76*40*49 cm. Odrážadlo má kvalitné kolesá pre hladkú a tichú jazdu. Výrobca myslel aj na praktickú stránku odrážadla a vybavil ho stojanom pre ľahké parkovanie. Dieťa jazdou na balančnom odrážadle spevňuje svaly chrbta a krížov, posilňuje nohy a cibrí rovnováhu. Pri jazde na odrážadle sa dieťa musí spoliehať na seba, naberá istotu a učí sa udržiavať rovnováhu.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Plast na hračkách je zamatovo jemný, Hračky tohto výrobcu majú zaoblené hrany, ktoré slúžia ako preventívna ochrana pred zraneniami. Ak chcete pre svoje dieťa to najlepšie, vyberte si produkty francúzskej spoločnosti Smoby, ktorá je zárukou kvality overenej počas dlhých rokov. Váš malý pretekár bude svoje nové odrážadlo Learning Bike milovať. Veľmi ľahko z neho prejde na prvý bicykel a nebude mať problém s udržiavaním rovnováhy.

Vlastnosti

  • odrážadlo, pri ktorom sa deti učia udržiavať rovnováhu
  • rozprávkový motív Leví kráľ
  • zabezpečí ľahší prechod na prvý bicykel
  • kvalitné kolieska
  • pevná kovová konštrukcia
  • nastaviteľná výška sedadla
  • odrážadlo rastie spolu s dieťaťom
  • stojan pre jednoduché parkovanie
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vhodné od 2 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery76*40*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia31*15*68 cm
Celková dĺžka76 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,78 kg
Farbažltá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.