Balančné odrážadlo Balance Bike Comfort Pink Smoby s kovovou konštrukciou a výškovo nastaviteľným sedadlom od 24 mes

Popis produktu

Balančné odrážadlo Balance Bike Comfort Pink je nádherná hračka od francúzskeho výrobcu Smoby, vhodná všetky neposedné dievčatká od 2 rokov. Deti sa s balančným odrážadlom učia udržiavať rovnováhu a pritom aktívne športujú. Výhodou balančného odrážadla oproti klasickým štvorkolesovým autíčkam je potreba udržiavať rovnováhu. Balančné odrážadlo Balance Bike Comfort má očarujúce ružovo-modré farebné vyhotovenie s bielymi detailami, ktoré sa ihneď zapáči každému dievčatku. Detské balančné odrážadlo je veľmi pohodlné a bezpečné. 

Odrážadlo sa plne prispôsobí potrebám vášho dieťatka. Detské balančné odrážadlo má pevnú kovovú konštrukciu a výškovo nastaviteľné sedadlo. Rastie s dieťatkom až do doby, kedy je pripravené na svoj prvý bicykel. Je to skvelý medzistupeň pri prechode z detskej trojkolky na prvý bicykel. Rozmery odrážadlá sú 77*40*49 cm. Celková výška odrážadla je 49 cm. Výška sedadla sa dá nastaviť od 33 do 38 cm. Odrážadlo má kvalitné EVA kolesá zo špeciálneho materiálu, kombinujúceho výhody tichých gumených koliesok a odolného plastu. Dieťa si tak môže užívať hladkú a tichú jazdu. Výrobca myslel aj na praktickú stránku odrážadla a vybavil ho stojanom pre ľahké parkovanie. Pri jazde na odrážadle sa dieťa musí spoliehať na seba, naberá istotu a učí sa udržiavať rovnováhu, pričom nedokáže vyvinúť vysokú rýchlosť, pretože sa odráža nohami. Dieťa jazdou na balančnom odrážadle spevňuje svaly chrbta a krížov, posilňuje nohy a cibrí rovnováhu.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca, ktorý už dlhé roky produkuje tie najkvalitnejšie hračky s originálnym dizajnom. Materiály použité na hračkách Smoby sú pevné a odolné, zároveň veľmi jemné a hladké k detským rúčkam. Hračky tohto výrobcu majú zaoblené hrany, ktoré slúžia ako preventívna ochrana pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú detskú predstavivosť. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Ak chcete pre svoje dieťa to najlepšie, vyberte si produkty francúzskej spoločnosti Smoby, ktorá je zárukou kvality overenej počas dlhých rokov. Vaša malá pretekárka bude svoje nové odrážadlo Balance Bike Comfort milovať. Veľmi ľahko z neho prejde na prvý bicykel a nebude mať problém s udržiavaním rovnováhy.

Vlastnosti

  • odrážadlo, pri ktorom sa deti učia udržiavať rovnováhu
  • zabezpečí ľahší prechod na prvý bicykel
  • kvalitné EVA kolieska (priemer 25 cm)
  • pevná kovová konštrukcia
  • nastaviteľná výška sedadla
  • odrážadlo rastie spolu s dieťaťom
  • stojan pre jednoduché parkovanie
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • vhodné od 2 rokov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery77*40*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia31*16*58 cm
Výška sedacej plochy33 - 38 cm
Celková dĺžka77 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť2,7 kg
KolesáEVA wheels - Ø 25 cm
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.