Bager Digger Power Worker BIG pracovný stroj 67 cm - gumené kolesá od 2 rokov

Popis produktu

Bager Digger Power Worker je moderný detský pracovný stroj, s ktorým sa zabavia chlapci aj dievčatá od 2 rokov. Bager je v krásnom oranžovo-žlto-šedom vyhotovení, takže deti budú mať pri hre na stavbárov realistické zážitky. Kvalitné gumené kolesá poskytujú bagru výbornú stabilitu a pri hre v interiéri nepoškriabu podlahu. Pohyblivá bagrovacia lyžica umožní deťom jednoducho bagrovať a pracovať so stavebným materiálom pri vytváraní krásnych stavieb. Odolné a kvalitné plastové diely sú zárukou, že bager vydrží vašim deťom dlhé roky. Neobsahuje malé časti a využitie nájde v interiéri aj exteriéri. Pri hre si dieťa rozvíja fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. 

Dieťa sa dokáže hrou s pracovným strojom - bagrom zabaviť na dlhé hodiny. Hračka nemá ostré hrany, takže dieťa si pri hre neublíži. Produkt má rozmery 67*20*25 cm, pričom jeho dĺžka je 67 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú najvyššiu kvalitu produktov. Bager si aj po rokoch hrania zachová svoje krásne farby vďaka UV filtru, ktorý bráni vyblednutiu farieb.

Bager BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery67*20*25 cm
Rozmery balenia55*43*59 cm
Celková dĺžka67 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,0 kg
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.