Bábika Zoé Nature & Adventure Set Corolle Girls s hnedými vlasmi a so psíkom 28 cm 6 doplnkov od 4 rokov

Popis produktu

Zoznámte sa so Zoé a jej psíkom Tulipe a prežite spolu s nimi krásne dobrodružstvá. Očarujúca bábika Zoé z rodiny bábik Corolle Girls si bude s vašimi deťmi perfektne rozumieť už od prvého momentu. Zoé je na rozdiel od svojich sestier Melody, Valentine a Luny neuveriteľná milovníčka prírody, o čom svedčí nielen meno jej psíka, ale aj každodenné prechádzky v prírode bez ohľadu na počasie. Prekrásna brunetka Zoé je oblečená v bielo-modrých šatách s potlačou, ktoré sú dokonale zladené so štýlovými teniskami a čelenkou. Tenisky z času na čas Zoé vymení za gumáky, pretože v návšteve prírody jej nikdy nezabráni ani zlé počasie. Po svojom boku má stále verného psíka s menom Tulipe, ktorý vďaka modrej mašličke a obojku takisto ladí s bábikou Zoé.

Oslňujúca bábika Zoé Corolle Girls má realistické telo tínedžerky, je vysoká 28 cm a dokáže stáť i sedieť bez pomoci. Lesklé hnedé vlasy a prenikavé zelené oči bábiky Zoé nie sú to jediné, čo zapôsobí na všetky deti od 4 rokov. Bábika Corolle Girls prichádza až so 6 doplnkami, medzi ktorými nechýba rozkošný psík Tulipe, šaty s pásikavým vzorom, čelenka do vlasov, náušnice, tenisky a čižmy do dažďa. Lásku k prírode a zvieratkám prenesie bábika Zoé aj na vaše deti. Samozrejmosťou pri bábikách Corolle je prvotriedny materiál, ktorý je veľmi príjemný na dotyk aj pohladenie a deťom prinesie ničím nerušenú hru.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko.

Vlastnosti

  • jedinečná bábika Corolle Girls
  • hnedé vlasy s čelenkou
  • so psíkom Tulipe
  • 6 doplnkov
  • pre deti od 4 rokov
  • veľkosť 28 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška28 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.