Bábika pre bábätká Valentine Doll Tendresse Kaloo 80 cm v bielych šatách z jemného textilu od 0 mes

Popis produktu

Textilná bábika Valentine Doll z obľúbenej edície Tendresse od francúzskej spoločnosti Kaloo poteší najmenšie bábätká už od narodenia. Nádherná bábika v bielych šatách so zlatými hviezdičkami očarí najmä dievčatká. Bábika balerína má vlasy ozdobené čelenkou s kvetom a okolo krku má zlatú stužku, vďaka čomu pôsobí elegantným dojmom. Je vyrobená z jemného a kvalitného textilu, ktorý je hebký k citlivej detskej pokožke. Deti sa s ňou cez deň budú objímať a maznať, a v noci spoločne zaspávajú v útulnej atmosfére. Štýlová bábika s výškou 80 cm je prispôsobená pre malé detské rúčky, spolu s ňou sa učia objavovať okolitý svet.

Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy, a tak je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Bábika Valentine Doll sa vďaka originálnemu vyhotoveniu, jemným farbám a hebkému povrchu rýchlo stane obľúbenou spoločníčkou pri každodennej hre a oddychu. V blízkosti textilnej bábiky sa budú bábätká cítiť bezpečnejšie, môžu sa k nej kedykoľvek pritúliť. Spolu s ňou si zlepšujú aj jemnú motoriku, skúmajú nové tvary a farby, rozvíjajú si fantáziu a predstavivosť.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových a textilných hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovadiel, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery80 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.