Bábika pre bábätká s melódiou Tendresse Aurore K Doll Kaloo 31 cm z jemného materiálu v modrých šatočkách od 0 mes

Popis produktu

Textilná bábika Aurore K Doll z obľúbenej edície Tendresse od francúzskej spoločnosti Kaloo predstavuje skvelý darček pre najmenšie bábätká už od narodenia. Nádherná bábika v modrých šatách s hviezdičkami a ružovou čapičkou s kvetom je vyrobená z jemného textilu. Hudobná bábika s výškou 31 cm sa rýchlo stane obľúbenou spoločníčkou vášho dieťaťa, ktoré sa s ňou cez deň bude objímať a maznať, a v noci bude spolu s ňou zaspávať v útulnej atmosfére. Pri potiahnutí hviezdy na krku bábiky začne vydávať jemnú melódiu "Au Clair de La Lune", ktorá bábätko ukolíše k spánku. Originálna bábika má na zadnej strane šiat aj stužku, na ktorú môžete napísať meno bábätka.

Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy, a tak je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Bábika Aurore K Doll sa vďaka originálnemu vyhotoveniu, jemným farbám a hebkému povrchu stane nevyhnutnou súčasťou každej detskej hry. V blízkosti textilnej bábiky sa budú bábätká cítiť bezpečnejšie, môžu sa k nej pritúliť a budú sa cítiť bezpečne. Spolu s ňou si rozvíjajú aj jemnú motoriku, skúmajú nové tvary a farby, rozvíjajú si fantáziu a predstavivosť.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových a textilných hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovadiel, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery11*9*31 cm
Celková výška31 cm
Celková dĺžka11 cm
HudbaÁno
Hmotnosť160 g
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.