Bábika pre najmenších Minikiss Smoby so zvukom v čiapočke 27 cm ružová od 12 mes

Popis produktu

Bábika MiniKiss v čiapočke je ideálna hračka pre najmenšie dievčatká, a to už od 12 mesiacov. Bábika po zatlačení bruška vydáva zvuk bozku. Oblečená je v dupačkách v ružovej farbe s nápisom MiniKiss a na hlave má roztomilú čiapočku, ktorá jej farebne ladí s dupačkami. Detská bábika má hlavičku, ruky a nohy vyrobené z kvalitného jemného plastu, ktorý je na dotyk hebký. Zvyšok tela je textilný, takže bábika je mäkučká na dotyk. Táto pekná bábika má výšku 27 cm, čo je ideálny rozmer pre všetky najmenšie dievčatá – mamičky. Hračka pre dievčatá má odnímateľnú elektronickú časť, aby sa dala ľahko a pohodlne vyprať. Šaty bábiky sa dajú vyzliekať a opäť obliekať a dokúpiť môžete ďalšie oblečenie s kolekcie MiniKiss, aby vaša malá mamička mohla svoje malé bábätko prezliekať. Šaty sa dajú vyzliecť a vyprať v 30 stupňovej vode.

Usmievavá tvárička, veľké modré očká a štýlové oblečenie bábiky MiniKiss sú zárukou, že si získa pozornosť aj vášho dievčatka. Detská bábika MiniKiss od francúzskeho výrobcu hračiek Smoby svojím jedinečným vzhľadom a príjemným materiálom si získa srdce každej malej princeznej. Deti ju radi objímajú, pretože je mäkká a príjemná na dotyk. Hra s bábikami patrí od nepamäti k obľúbeným hrám malých dievčatiek. Okrem zábavy poskytuje dáva deťom veľa podnetov pre uplatnenie detskej fantázie, rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť.  Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, kúpu ju, kŕmia, uspávajú, obliekajú. Takouto starostlivosťou sa dievčatá približujú svetu dospelých a skúšajú, čo život mamičky prináša. S touto krásnou bábikou sa stane zaspávanie veľmi príjemné a jednoduché. Bábika MiniKiss je skvelým spoločníkom pre vaše dieťa.

Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú žiarivé farby a oblé hrany, ktoré chránia najmenšie deti pred zranením a zabezpečujú bezpečnú hru. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.


Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Celková výška27 cm
Rozmery balenia20*9*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,2 kg
NoteBattery: 3x AA/LR44 (not included)
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.