Bábika Customize Me Smoby 42 cm s 30 doplnkami a 6 šatami od 4 rokov

Popis produktu

Smoby bábika Customize Me prichádza v balení s veľkým množstvom všelijakých doplnkov, šiat a nálepiek. Trendová bábika je vhodná pre dievčatá od 4 rokov, je vysoká 42 cm. Má oblečené šaty a legíny, dievčatká si môžu vybrať zo 6 šiat a viac ako 30 najrôznejších doplnkov: náramky, prstene, náušnice, sponky do vlasov. Vaše malé návrhárky si tak svoju obľúbenú bábiku môžu obliecť a upraviť podľa vlastných predstáv a stráviť pri plánovaní a navrhovaní dlhé hodiny zábavy. Štýlová dievčenská bábika má na pleci zavesenú aj priesvitnú kabelku, ktorá sa taktiež dá zmeniť! Predná časť šiat aj kabelky má priesvitnú časť, ktorá sa dá ozdobiť nálepkami alebo pod ňu môžete vložiť rôzne štýlové vzory, ktoré sú v balení alebo ktoré si dievčatá samé vyrobia. Vyberte si bábiku: blondína alebo bruneta s krásnymi dlhými vlasmi. Telo bábiky je pevné, má usmievavú tvár a ohybné končatiny. 

S bábikou Smoby majú dievčatá nekonečné možnosti zábavy. Hra s bábikami bola už v dávnych dobách medzi malými dievčatami veľmi obľúbená, pozná ju každá babička či mamička. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, ale ešte radšej svoju bábiku obliekajú do rôznych outfitov, skúšajú na nich rôzne doplnky a účesy. Popritom sa rozvíja ich jemná motorika a manuálne zručnosti, rozprávaním sa so svojou bábikou sa rozvíjajú aj komunikačné a jazykové schopnosti detí. Navrhovaním oblečenia a celkového výzoru bábiky sa podporuje aj rozvoj fantázie, predstavivosti a tvorivosti. Hračka pre dievčatá má v sebe všetko, po čom malé dievčatká túžia, takže neváhajte a zaobstarajte ju svojej malej princeznej.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Darček v podobe hračky Smoby je vždy jednoznačná voľba, pretože Smoby milujú deti po celej Európe. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery42 cm
Celková výška42 cm
Rozmery balenia24*12*48 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,76 kg
Farbapestrofarebná
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.