Bábika so zvukom Ethnique MiniKiss Smoby v ušianke 27 cm modrá od 12 mes

Popis produktu

Smoby bábika MiniKiss Ethnique po stlačení bruška vydáva zvuk bozku, takže najmenšie deti upúta zvukmi aj krásnym dizajnom a zamatovo jemným povrchom. Je oblečená v milom modrom pyžamku a jej pokožka je tmavá, takže vynikne medzi všetkými bábikami. Môže byť podnetom na diskusiu s najmenšími deťmi o tom, že existujú ľudia rôznej pleti, ale všetci sme si rovní. Bábika je vhodná pre dievčatá od 12 mesiacov. Hlavička, ruky a nožičky bábiky sú vyrobené z plastu, ktorý je kvalitný a odolný, no zároveň jemnučký. Telo bábiky je textilné, takže bábika je mäkučká na dotyk. Na hlave bábiky je pekná čiapočka – ušianka.

Táto detská bábika má výšku 27 cm, malé mamičky s ňou môžu ľahko manipulovať a vziať si ju kamkoľvek so sebou. Hračka pre dievčatá má odnímateľnú elektronickú časť, aby sa dala ľahko a pohodlne vyprať. Súčasťou balenia sú aj 3 batérie LR44 (gombíkové), ktoré bábika potrebuje na vydávanie zvukov. Usmievavá tvárička bábiky pôsobí na najmenšie deti pozitívnym dojmom, rado sa s ňou zahrá každé dievčatko. Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorá je už desiatky rokov obľúbená medzi všetkými malými dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa.

Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, kúpu ju, kŕmia, uspávajú, obliekajú. Takouto starostlivosťou sa dievčatá približujú svetu dospelých a skúšajú, čo život mamičky prináša. Rozvíja sa ich jemná motorika a manuálne zručnosti, rozprávaním sa so svojim bábätkom sa rozvíjajú aj komunikačné a jazykové schopnosti detí. Vymýšľaním rôznych príbehov a situácií sa podporuje aj rozvoj detskej fantázie, predstavivosti a tvorivosti. Dievčatká majú mnoho možností na hru s krásnou bábikou Smoby.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenšie dievčatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery27 cm
Celková výška27 cm
Rozmery balenia20*10*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,44 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.