Bábika Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mäkké telíčko v pastelových dupačkách 32 cm od 18 mes

Popis produktu

Detská bábika Natur Baby D'Amour z populárnej edície Baby Nurse predstavuje dokonalý darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 18 mesiacov. Nádherná bábika má výšku 32 cm, vďaka ospalým očkám a milej tváričke upúta pozornosť každej malej mamičky, ktorá túži po vlastnej bábike, o ktorú sa bude s láskou starať. Mäkučké telíčko bábiky je zabalené v krásnych pastelových dupačkách z jemného textilu s nápisom Baby Nurse. Bábika vyzerá veľmi realisticky, je to ideálna hračka na objímanie a maznanie sa, dá sa k nej dokúpiť aj množstvo doplnkov a príslušenstva.

Hra s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Takisto predstavuje skvelý spôsob, ako pripraviť dieťa na príchod súrodenca. Prostredníctvom držania, kŕmenia a hry s detskou bábikou deti napodobňujú dospelých a získavajú pocit zodpovednosti. Mäkká bábika je vyhotovená z kvalitného gumového materiálu, príjemného na dotyk. 

Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s vlastnou, originálnou myšlienkou. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery19*10*32 cm
Celková výška32 cm
Rozmery balenia18*11*34 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbabéžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.