Bábika Morská panna Melia Mini Mermaid Corolle s hnedými očami a ružovými vlasmi 20 cm

Popis produktu

Ponorte sa spolu s deťmi do hlbín oceána, kde na ne čaká očarujúca bábika Melia. Bábika Melia z dielne francúzskej značky Corolle je morská panna a pozná všetky tajomstvá hlbokého oceána, kam vďaka svoju rybiemu chvostu vezme aj vaše deti. Ako jediný eshop na trhu do náruče vášho dieťatka vložíme jedinečnú bábiku-morskú pannu s ružovými vlasmi a hnedými očami. Bábika Melia oblečená v ružových trblietavých plavkách sa môže kedykoľvek premeniť na morskú vílu. Stačí jej nasadiť odnímateľný ružový chvost a bielu korunku a ako šibnutím čarovného prútika sa z nej stane kráľovná oceánov.

Bábika Melia s prekrásnymi ružovými vlasmi vyrástla vďaka slanej morskej vode do výšky 20 cm a jej osobnosť je naozaj hravá, o čom svedčia jej vlasy vo farbe cukrovej vaty, trblietavé plavky s volánmi a očarujúci chvost morskej panny. Nechýba jej ani biela korunka, ktorá jej právom patrí. Jedinečná bábika Melia Mini Mermaid určená pre deti od 3 rokov má telíčko ľahké ako jedna kvapka v mori. Neprehliadnuteľné ružové vlasy a prenikavé hnedé oči robia z bábiky Corolle jedinečnú osobnosť, s ktorou si vaše dieťatko bude rozumieť od prvej chvíle. Samozrejmosťou je aj jemná, nevtieravá vôňa vanilky, ktorá ešte umocňuje čarovný a rozprávkový pocit z bábiky menom Melia. Výnimočná bábika Corolle je vyrobená z materiálu, ktorý je veľmi príjemný na dotyk aj pohladenie a deťom prinesie ničím nerušenú hru.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko.

Vlastnosti

  • jedinečná bábika Mini Mermaid
  • chvost morskej panny
  • ružové vlasy a hnedé oči
  • jemná vanilková vôňa
  • pre deti od 3 rokov
  • veľkosť 20 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška20 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.