Bábika Maxi Doll Minikiss Smoby 45 cm so zvukom ružová od 12 mes

Popis produktu

Hľadáte krásnu bábiku pre deti so zvukovými funkciami v krásnom oblečení? Bábika MiniKiss Smoby je jedinečná bábika s atraktívnym dizajnom v ružových dupačkách. Je vhodná pre dievčatká vo veku od 12 mesiacov. Detská bábika má príjemné mäkké telíčko a roztomilý výraz.  Bábika sa stane prvou kamarátkou pre vaše dieťa. Výška detskej bábiky je 45 cm, má modré očká, ktorými zvedavo pozoruje svet okolo seba a milý úsmev, ktorý poteší malé dieťa. Bábika pri hre po stlačení bruška vydáva zvuk bozku. Súčasťou balenia sú aj batérie typu 3 x AG13/LR44 1,5V

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorá je už desaťročia obľúbená u všetkých malých detí. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, kúpu ju, kŕmia, uspávajú, obliekajú. Takouto starostlivosťou sa dievčatá približujú svetu dospelých a skúšajú, čo život mamičky/pestúnky prináša. Rozvíja sa ich jemná motorika a manuálne zručnosti, rozprávaním sa so svojim bábätkom sa rozvíjajú aj komunikačné a jazykové schopnosti detí. Vymýšľaním rôznych príbehov a situácií sa podporuje aj rozvoj detskej fantázie, predstavivosti a tvorivosti, dievčatká majú mnoho možností na hru s krásnou bábikou Smoby. 

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Materiál na hračkách Smoby sa vyznačuje veľkou odolnosťou, príjemne oblými hranami a skvelým pocitom pri hraní. Bábiky zo série MiniKiss sú vhodné na stláčanie a maznanie, keďže sú z mäkkého a pružného materiálu. Proces výroby hračiek Smoby je pod prísnou kontrolou a hračky spĺňajú tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška45 cm
Rozmery balenia20*46*12 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,6 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 1,5V
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.