Bábika Mini Calin Blue Corolle s modrými očami a v modrých vzorovaných šatočkách 20 cm od 18 mes

Popis produktu

Jedinečná bábika Mini Calin Blue z dielne francúzskej značky Corolle je pripravená na starostlivosť vášho dieťatka! Ako jediný eshop na trhu potešíme vaše deti krásnou bábikou s modrými očkami, ktorá sa od prvého okamihu stane nerozlučnou priateľkou vášho dieťatka. Táto nádherná bábika s neuveriteľne prepracovanými detailmi si každé dieťatko získa jemnou vanilkovou vôňou a tými najlepšími materiálmi, ktoré sú príjemné na dotyk i pohladenie. Krásna bábika Corolle má ideálnu veľkosť 20 cm, takže do náruče vášho dieťatka padne ako uliata. Bábika pre deti od 18 mesiacov má ľahké, mäkké telíčko, oblečená je v krásnych modrých dupačkách so srdiečkami a už čaká len na to, kedy si ju vaše dieťatko privinie k sebe a postará sa o ňu. S bábikou Mini Calin sa môžu deti už od útleho veku hrať na rodičov, bábiku môžu kŕmiť, prebaľovať či uspávať.

Výnimočná bábika Mini Calin si pozornosť detí získa asymetrickou tváričkou, ktorá vďaka takémuto spracovaniu pôsobí veľmi realisticky, ľudsky a je sympatická. Veselá bábika s modrými očkami a vôňou vanilky, ktorá sa nestratí ani po vypratí, je vyrobená z materiálov príjemných na dotyk. Jemné pršteky detí môžu už od raného detstva skúmať rôzne povrchy, vďaka čomu si rozvíjajú hmat, ale tiež precvičujú jemnú motoriku. Hra s bábikou Corolle rozvíja detskú fantáziu a kreativitu a približuje ich svetu dospelých. Bábika Mini Calin je dokonale prispôsobená veku dieťatka po všetkých stránkach. Modré očká bábiky Mini Calin, ktoré sú stále žiarivé a veselé, sú namaľované trvácnou farbou a nehrozí tak, že ich deti svojimi skúmajúcimi prštekmi vylúpnu. Bábiku Mini Calin perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla a sušte ju na vzduchu, nie v sušičke bielizne.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • mäkká a ľahká bábika
  • jemná vanilková vôňa
  • v modrých dupačkách
  • pre deti od 18 mesiacov
  • modré očká
  • veľkosť 20 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • ručné pranie pri maximálne 40°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška20 cm
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.