Bábika Mini Bath Blue Corolle s hnedými očami a plutvami 20 cm od 18 mes

Popis produktu

Nádherná bábika Mini Bath Blue z dielne francúzskej značky Corolle je pripravená na veľké dobrodružstvá, ktoré s vaším dieťatkom zažije! Prekvapte svoje dieťa krásnou bábikou Corolle v modrých dupačkách s nádherným francúzskym dizajnom, ktorú vám ponúkame ako jediný eshop na trhu. Táto výnimočná bábika Mini Bath Blue pre deti od 18 mesiacov je výbornou plavkyňou, o čom vás presvedčia úžasné modré plutvy na jej nožičkách. S bábikou s plutvami bude každý večerný kúpeľ príjemnejší a deti si ho užijú naplno. Výnimočnosť bábiky však tkvie aj v dôkladne prepracovaných detailoch a jemnej vanilkovej vôni, vďaka ktorej si budú chcieť vaše deti bábiku privinúť znova a znova. Jemné, mäkké a ľahké telíčko bábiky, ale i dokonalé detaily tváričky a prvotriedne materiály sa postarajú o to, že každé objatie a dotyk bábiky ostane navždy v spomienkach tých najmenších.

Krásna bábika Mini Bath Blue s veselou tváričkou má veľkosť 20 cm a na vaše deti sa bude pozerať prenikavými hnedými očkami. Už od prvého momentu si získa srdce vášho dieťatka, ktoré si bude bábiku s radosťou vezme do náruče vo dne i v noci. Bábika Corolle má asymetrickú tváričku, presne tak, ako aj ľudia. Jej jemné, mäkké telíčko s charakteristickou vanilkovou vôňou je vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré sú príjemné na dotyk i pohladenie. Hra s bábikou Corolle rozvíja detskú fantáziu a kreativitu a približuje ich svetu dospelých. Vďaka modrým plutvám na jej nôžkach sa budú deti z voňavého kúpeľa tešiť ako nikdy predtým. Starostlivosťou o nádhernú bábiku Corolle si deti precvičujú komunikačné schopnosti a spoznávajú vlastné emócie. Bábika Corolle v modrom overale je dokonale prispôsobená veku dieťatka a hra s ňou je maximálne bezpečná. Hnedé očká bábiky Mini Bath Blue, ktoré sú stále žiarivé a veselé, sú namaľované trvácnou farbou a nehrozí tak, že ich deti svojimi skúmajúcimi prštekmi vylúpnu. Bábiku Mini Bath perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla a sušte ju na vzduchu.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • mäkká a ľahká bábika
  • jemná vanilková vôňa
  • s plutvičkami na nohách
  • pre deti od 18 mesiacov
  • hnedé očká
  • veľkosť 20 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • ručné pranie pri maximálne 40°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška20 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.