Bábika na maznanie DouDou MiniKiss Smoby s hudbou a svetlom 27 cm zelená od 12 mes

Popis produktu

Smoby bábika DouDou MiniKiss je nádherná dievčenská hračka, ktorá po stlačení začne hrať pekné melódie a tiež jemne svieti. Má jemnú zelenú farbu, je hebká na dotyk, dá sa ľahko uchopiť do detskej rúčky a je vhodná pre dievčatá od 12 mesiacov. Hlavička, ruky a nohy bábiky sú vyrobené z kvalitného plastu, zvyšok tela je textilný, takže bábika je mäkučká na dotyk. Má výšku 27 cm, čo je ideálny rozmer pre všetky najmenšie dievčatá – mamičky. Hračka pre dievčatá má odnímateľnú elektronickú časť, aby sa dala ľahko a pohodlne vyprať. Bábika potrebuje 3 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Bábika pre dievčatká sa krásne usmieva, pôsobí na najmenšie deti veľmi pozitívnym dojmom.

Hranie sa s bábikami je krásna hra, ktorá je už desiatky rokov obľúbená medzi všetkými malými dievčatkami. Okrem zábavy však poskytuje aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Dievčatá sa veľmi rady starajú o svoju bábiku ako o vlastné bábätko, kúpu ju, kŕmia, uspávajú, obliekajú. Takouto starostlivosťou sa dievčatá približujú svetu dospelých a skúšajú, čo život mamičky prináša. Rozvíja sa ich jemná motorika a manuálne zručnosti, rozprávaním sa so svojim bábätkom sa rozvíjajú aj komunikačné a jazykové schopnosti detí. Vymýšľaním rôznych príbehov a situácií sa podporuje aj rozvoj detskej fantázie, predstavivosti a tvorivosti, dievčatká majú mnoho možností na hru s krásnou bábikou SmobyŠaty sa dajú vyzliecť a vyprať v 30 stupňovej vode.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky Smoby majú žiarivé farby a hladké oblé hrany, ktoré chránia najmenšie deti pred zranením. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre vašich najmenších. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery27 cm
Celková výška27 cm
Rozmery balenia20*10*34 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,45 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.