Bábika Louise Mon Grand Poupon Corolle 36 cm s modrými klipkajúcimi očami od 24 mes

Popis produktu

Jedinečná bábika Louise Mon Grand Poupon z dielne francúzskej značky Corolle sa už nevie dočkať starostlivosti, ktorú jej poskytne vaše dieťatko! Ako jediný eshop na trhu do náruče vašich detí vložíme prvotriednu bábiku s krásnym menom Louise, s ktorou deti objavia čaro materstva a krásu starostlivosti o bábätko. Táto výnimočná bábika pre deti od 2 rokov má dôkladne prepracované detaily a deti si ju zamilujú aj vďaka krásnemu oblečeniu a jemnej vanilkovej vôni. Bábika Mon Grand Poupon v sivom tričku a ružových nohaviciach má nádherné modré očká, ktoré sa počas spánku zatvárajú a dokonca si cmúľa prst, presne ako skutočné bábätko. Každú hru s touto bábikou Corolle umocnia práve žmurkajúce očká, ktoré sa zatvoria vždy, keď dieťatko uloží bábiku do postieľky. Vaše dieťatko si vďaka prvotriednym materiálom, perfektnému prevedeniu a láskavému výrazu vytvoria s touto bábikou pevné puto, ktoré pretrvá.

Táto prekrásna bábika Louise Mon Grand Poupon má veľkosť 36 cm a do náruče vášho dieťatka padne ako uliata. Hra s bábikou bude nezabudnuteľná nielen vďaka dokonalej veľkosti bábiky, ale aj vďaka neuveriteľne prepracovaným detailom, jemnej vanilkovej vôni a množstvu doplnkov, ktoré vám značka Corolle prináša. Originálnu bábiku Mon Grand Poupon môžu deti vďaka bohatému príslušenstvu prezliekať, kŕmiť, uspávať, liečiť či brať na prechádzky. Bábika Corolle je dokonale prispôsobená veku dieťatka po všetkých stránkach. Prostredníctvom hry s bábikou Corolle sa deti približujú svetu dospelých a spoznávajú svoje vlastné emócie, vďaka jedinečnému dizajnu oblečenia si zase rozvíjajú fantáziu. Prvotriedne materiály príjemné na dotyk i pohladenie prinesú deťom ničím nerušenú hru, počas ktorej si deti precvičujú jemnú motoriku, ale i komunikačné schopnosti. Bábiku Corolle perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla a sušte na vzduchu.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • mäkká a ľahká bábika
  • jemná vanilková vôňa
  • pre deti od 24 mesiacov
  • modré očká
  • veľkosť 36 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • ručné pranie pri maximálne 40°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška36 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteVanilla scent
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.