Textilná bábika Moj prvý hrdina Kaloo 25 cm v darčekovej krabici od 0 mes

Popis produktu

Textilná bábika Môj prvý hrdina od francúzskej spoločnosti Kaloo je krásny darček pre najmenšie bábätká už od narodenia. Maskovaný hrdina je vyrobený z jemného textilu v šedom vyhotovení. Má výšku 20 cm a jeho súčasťou je odnímateľný plášť, ktorý dokáže zachytávať vôňu bábätka, čo je veľmi dôležité najmä v prvých týždňoch života. Mäkučká a hebká bábika bola vyvinutá v spolupráci s asociáciou Petit Cœur de Beurre, ktorá podporuje deti so zdravotnými problémami. Hrdina je zabalený v elegantnej krabičke, potešíte tak aj svojich najbližších pri akejkoľvek príležitosti.

Každá detská hračka Kaloo je testovaná a spĺňa aj tie najvyššie štandardy, a tak je pripravená na detské skúmanie, hryzenie a ochutnávanie. Hračka pre najmenších sa môže vďaka jedinečnému vyhotoveniu, jemným farbám a hebkému povrchu stať obľúbeným spoločníkom pri každodennej hre či oddychu. V blízkosti postavičky hrdinu sa budú bábätká cítiť bezpečnejšie, môžu si ho pritúliť, objímať ho a pomôže im v noci ľahšie zaspaťPri hre bábikou si deti rozvíjajú jemnú motoriku, zručnosti a schopnosti.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá vývinom mäkučkých plyšových a textilných hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Detské hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Detská hračka sa dá veľmi pohodlne čistiť, odporúčaný spôsob čistenia je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 0 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška25 cm
Rozmery balenia17*8*29 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.