Bábika s anjelskými krídlami Gustave Beedibies Angels Corolle s modrými očami 20 cm

Popis produktu

Videli ste už krajšiu bábiku? Bábika s anjelskými krídlami Gustave z kolekcie Beedibies Angels z dielne francúzskej značky Corolle si už na prvý pohľad získa srdcia detí, ale aj dospelých. Nádherná a jedinečná bábika Gustave s jemnou vanilkovou vôňou má rozkošné anjelské krídelká, pretože práve spadla z neba! Bábika Gustave s modrými očami je určená pre deti od 3 rokov a je oblečená v krásnom outfite, ktorý pozostáva z trička a krátkych nohavíc v bielej farbe. Bábika Beedibies Angels Corolle je jedinečná nielen vďaka vanilkovej vôni, ale aj vďaka špecifickej tváričke. Bábika má totiž prekvapený výraz, ktorý umocňujú otvorené ústa, v ktorých si bábika často cmúľa prst. Deti, ale aj rodičia si od prvej chvíle zamilujú nádherný francúzsky dizajn, ktorý pôsobí veľmi jemne a citlivo rozvíja zmysly detí.

Táto priam nebeská bábika Gustave Beedibies Angels je vysoká 20 cm, takže deti ju bez problémov uchopia do svojich prštekov a môžu sa s ňou nerušene hrať. Oblečenie bábiky je možné vyzliecť, avšak krídla anjelika vždy držia pevne na svojom mieste. K bábike sa detičky s radosťou privinú aj počas spánku, pričom o sladké a ničím nerušené sny sa postará jemná vanilková vôňa. Rodičia sa o bezpečnosť svojich najmenších nemusia báť, pretože bábika je dokonale prispôsobená veku dieťatka. Modré očká bábiky Gustave Beedibies Angels, ktoré sú stále žiarivé a veselé, sú namaľované trvácnou farbou. Nehrozí tak, že ich deti svojimi skúmajúcimi prštekmi vylúpnu. Materiál, z ktorého je bábika vyrobená, je veľmi príjemný na dotyk a pôsobí prirodzene, takmer ako pokožka.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • bábika s anjelskými krídlami
  • pre deti od 3 rokov
  • modrá očká
  • jemná vanilková vôňa
  • veľkosť 20 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • pranie na jemnom cykle pri 30°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška20 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.