Bábika Fofuchas veterinárka Paula Educa Obleč ju sama od 6 rokov

Popis produktu

Bábika Fofuchas - veterinárka Paula je originálna bábika pre kreatívne dievčatá, ktorá je vhodná od 6 rokov. Balenie Fofuchas Educa obsahuje penové telíčko bábiky, ktoré deti môžu obliekať, 5 plastových listov rôznych farieb, na ktoré si deti nakreslia časti oblečenia podľa priložených vzorov, lepiacu pásku, kartónové časti, nálepky očí a úst a návod na použitie. Pomocou všetkých týchto súčastí si deti nakreslia a vystrihnú oblečenie, do ktorého potom svoju bábiku oblečú. Bábika sa skladá z jednotlivých častí, ktoré je potrebné vystrihnúť, prilepiť, zložiť a nastaviť podľa priloženého návodu.

Výsledkom kreatívnej hry vášho dievčatka tak bude veterinárka Paula oblečená v typickom zeleno-bielom oblečení, ktorá má aj vlastného bieleho psíka - pacienta na vodítku. Výška bábiky je 30 cm a jej výroba je pre dieťa veľká zábava. Fofuchas s veľkými očami a krásnym úsmevom je skvelým darčekom pre vaše tvorivé dievčatko. Deti k vlastnoručne vyrobenej bábike majú osobitný vzťah, pretože zábava začína už pri jej výrobe, nielen pri hre na veterinárku.

Detská bábika Educa Fofuchas sa skladá jednoducho, deti nadobúdajú istú zručnosť pri manipulácii s malými predmetmi. Posilňujú jemnú motoriku a zároveň si pestujú trpezlivosť a precíznosť práce. Španielska spoločnosť Educa sa zameriava na produkciu detských spoločenských hier a puzzle. Bábika pre dievčatá Fofuchas Paula je kvalitný európsky výrobok, ktorý spĺňa prísne európske kritériá. Doprajte svojej malej slečne radosť z vlastnoručnej výroby bábiky, s ktorou sa zabavia už pri jej stavaní a ešte viac pri neskoršej hre na veterinárov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery balenia34*30*7 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.