Bábika Bébé Calin Mila Flowers Corolle s čiernymi klipkajúcimi očami a fazuľkami 30 cm od 18 mes

Popis produktu

Prekrásna bábika Bébé Calin Mila Flowers z dielne francúzskej značky Corolle je tá najkrajšia bábika pod slnkom, ktorá vyzerá takmer ako skutočné bábätko. Ako jediný eshop na trhu vám ponúkame túto jedinečnú bábiku s čiernymi žmurkajúcimi očkami a dokonale prepracovanými detailmi. Bábika pre deti od 18 mesiacov je oblečená v roztomilom svetloružovom pyžamku, ktoré je zladené s čiapkou. Rozkošná bábika Mila je pripravená na starostlivosť, ktorú jej vaše dieťatko poskytne. Telíčko bábiky je príjemné na dotyk aj pritúlenie vďaka mäkkým fazuľkám, ktoré bábike umožňujú samostatne sedieť či ležať. Bábika Corolle má jedinečné asymetrické črty tváre, vďaka ktorým pôsobí ľudsky a sympaticky. Prenikavé čierne očká vyzerajú ako živé, takže hra s bábikou bude deťom pripomínať starostlivosť o skutočné bábätko. Každú hru s touto bábikou Corolle navyše umocnia aj žmurkajúce oči, ktoré sa zatvoria vždy, keď dieťatko uloží bábiku do postieľky. Vaše dieťatko si vďaka prvotriednym materiálom, perfektnému prevedeniu a láskavému výrazu vytvoria s touto bábikou pevné puto, ktoré pretrvá.

Jedinečná bábika Bébé Calin Mila Flowers má veľkosť 30 cm, takže do náruče vášho dieťatka padne ako uliata. Hra s ňou bude vďaka jej veľkosti, ale i dokonale prepracovaným detailom, hladkej pokožke a mäkkému telíčku na nezaplatenie. Jedinečnosť bábiky Corolle sa ukrýva aj v jemnej vanilkovej vôni, ktorá pôsobí upokojujúco a ani po mnohých praniach sa nestratí. Nádhernú bábiku s čiernymi žmurkajúcimi očkami môžu vaše deti kŕmiť, kúpať, prebaľovať, ale vďaka obrovskému množstvu doplnkov aj prezliekať. Bábika Mila v svetloružovom pyžamku je dokonale prispôsobená veku dieťatka po všetkých stránkach. Prvotriedne materiály príjemné na dotyk i pohladenie prinesú deťom ničím nerušenú hru, počas ktorej si deti precvičujú jemnú motoriku, ale i komunikačné schopnosti. Prostredníctvom hry s bábikou Bébé Calin sa deti približujú svetu dospelých a spoznávajú svoje vlastné emócie, vďaka jedinečnému dizajnu oblečenia si zase rozvíjajú fantáziu. Bábiku Corolle perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla a sušte na vzduchu.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • mäkká a ľahká bábika
  • s výplňou fazuliek
  • jemná vanilková vôňa
  • pre deti od 18 mesiacov
  • čierne očká
  • veľkosť 30 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • ručné pranie pri maximálne 40°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.