Bábika na kúpanie Bebe Bath Coralie Corolle s hnedými klipkajucími očami a kačičkou 30 cm od 18 mes

Popis produktu

Výnimočná bábika Bebe Bath Coralie s ružovou kačičkou z dielne francúzskej značky Corolle miluje oceán, no ešte viac bude milovať vaše dieťatko. Túto jedinečnú bábiku s neuveriteľne prepracovanými detailmi, ktorá miluje kúpanie, vám ponúkame ako jediný eshop na trhu. Nádherná bábika s charakteristickou vanilkovou vôňou pre dievčatká od 18 mesiacov je pripravená zažiť všetky dobrodružstvá pri vode v spoločnosti vášho dieťatka a kačičky. Jedinečnosť bábiky Corolle v nádhernom oblečení podľa najnovšej francúzskej módy spočíva v jej schopnosti plávať vo vode. Mäkké a jemné bruško bábiky sa vďaka prvotriednym materiálom vznáša na vode a nepotopí sa, čo z bábiky Bebe Bath Coralie robí ideálnu priateľku do vane, bazéna či mora. Pevné puto s bábikou Corolle si vaše deti vytvoria aj vďaka asymetrickej tváričke, ktorá pôsobí prirodzene a sympaticky. Veselé hnedé očká si k sebe okamžite pripútajú každé dievčatko, ktoré miluje hru s bábikami.

Krásna bábika Bebe Bath Coralie s kačičkou má veľkosť 30 cm, takže je ako stvorená do náruče vášho dieťatka, ktoré s bábikou zažije nádherné chvíle. Realisticky pôsobiaca tvárička s hnedými klipkajúcimi očkami, mäkké telíčko a dokonale prepracované detaily sa postarajú o to, že bábika Corolle bude vždy po boku vášho bábätka. Prvotriedne materiály príjemné na dotyk i pohladenie prinesú deťom ničím nerušenú hru, počas ktorej si deti precvičujú jemnú motoriku, ale i komunikačné schopnosti. Prostredníctvom hry s bábikou Bebe Bath Coralie sa deti približujú svetu dospelých a spoznávajú svoje vlastné emócie, vďaka jedinečnému dizajnu oblečenia si zase rozvíjajú fantáziu. Bábika Corolle v nádhernom dizajnovom oblečení s roztomilou potlačou je dokonale prispôsobená veku dieťatka a hra s ňou je maximálne bezpečná. Bábiku Corolle perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla. Na chrbte bábiky nájdete praktický neviditeľný háčik, ktorý vám pomôže bábiku po hre vo vode rýchlo a jednoducho usušiť.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • mäkká a ľahká bábika
  • pláva vo vode
  • s ružovou kačičkou
  • jemná vanilková vôňa
  • pre deti od 18 mesiacov
  • hnedé očká
  • veľkosť 30 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • ručné pranie pri maximálne 40°C
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška30 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteVanilla scent
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.