Bábika Valentine Ballerina Set Corolle Girls s dlhými blond vlasmi a so psíkom 28 cm 7 doplnkov od 4 rokov

Popis produktu

Zoznámte sa s Valentine a jej psíkom Tutu a prežite spolu s nimi krásne dobrodružstvá. Očarujúca bábika Valentine z rodiny bábik Corolle Girls si bude s vašimi deťmi perfektne rozumieť už od prvého momentu. Valentine je na rozdiel od svojich sestier Melody, Zoé a Luny športovkyňa, rada sa hýbe a od rána do večera trénuje balet alebo krasokorčuľovanie. Prekrásna blondínka Valentine je oblečená v ružovom balentom úbore, ktorý je dokonale zladený s ružovými baletnými topánkami. Tie z času na čas Valentine vymení za korčule, ale čo sa nikdy nemení, je verný psík Tutu s ružovou mašličkou a krásna korunka vo vlasoch bábiky.

Oslňujúca bábika Valentine Corolle Girls má realistické telo tínedžerky, je vysoká 28 cm a dokáže stáť i sedieť bez pomoci. Dlhé blond vlasy a prenikavé modré oči bábiky Valentine nie sú to jediné, čo zapôsobí na všetky deti od 4 rokov. Bábika Corolle Girls prichádza až so 7 doplnkami, medzi ktorými nechýba rozkošný psík Tutu, baletná suknička, body, korunka do vlasov, náušnice, balerínky a korčule. Vášeň do tanca a krasokorčuľovania prenesie bábika Valentine aj na vaše deti. Samozrejmosťou pri bábikách Corolle je prvotriedny materiál, ktorý je veľmi príjemný na dotyk aj pohladenie a deťom prinesie ničím nerušenú hru.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Každá bábika Corolle je jedinečná, presne tak, ako vaše dieťatko.

Vlastnosti

  • jedinečná bábika Corolle Girls
  • blond vlasy s korunkou
  • so psíkom Tutu
  • 7 doplnkov
  • pre deti od 4 rokov
  • veľkosť 28 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška28 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.