Bábika Baby Nurse Smoby so šatôčkami 32 cm od 24 mes

Popis produktu

Detská bábika Baby Nurse je skvelou hračkou pre každé dieťa vhodná od 2 rokov. výšku 32 cm. Detská bábika Baby Nurse od francúzskeho výrobcu hračiek Smoby krásnu milú tváričku a je oblečená v krásnom dvojdielnom komplete z jemného a mäkkého materiálu ružovej a sivej farby s krásnou čiapočkou a peknými vyšívanými obrázkami. K bábike pre deti je v balení aj ďalšie oblečenie na prezlečenie - dupačky so šatôčkami ružovo-sivo-bielej farby, s rozkošným dizajnom. Bábika sa dá prezliekať jednoduchým spôsobom, a dieťa to zvládne úplne samo. Hra dieťaťa s bábikou rozvíja kognitívne, motorické schopnosti a samostatnosť. Dievčatá sa hrajú na mamičku.

Deti radi predstierajú že ich bábika je ozajstná. Na vlastnej bábike sa učia ako ju obliekať a vyzliekať, čo potom praktizujú aj sami na sebe. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Je to úžasný spôsob ako pripraviť dieťa na príchod súrodenca. Prostredníctvom držania, kŕmenia a hry s detskou bábikou deti napodobňujú dospelých a učia sa ako dávať lásku ostatným. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Bábika Baby Nurse je vyrobená z na dotyk jemného gumeného materiálu. realistický vzhľad a krásny uhrančivý pohľad veľkých modrých očiek. Bábika má mäkké telíčko, ktoré deti radi objímajú. Určite si získa srdce každej malej princeznej. Hra s bábikou patrí medzi najobľúbenejšie detské hry. Deti sa radi starajú o svoju bábiku. Kŕmia ju, kúpu, liečia, uspávajú a prezliekajú. K bábike sa dá dokúpiť množstvo doplnkov, aby bola starostlivosť o bábiku dokonalou. K bábike sú doplnené aj úžasné doplnky- tanierik s lyžičkou a detská výživa. Doplnky k bábike slúžia na hru na kŕmenie a opatrovanie.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery32 cm
Celková výška32 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.