Autoservis Autá Carbon Smoby s náradím a autom McQueen v kufríku

Popis produktu

Detský autoservis Smoby je úžasná opravárska sada s autíčkom pre deti od 3 rokov. V autoservise Autá Carbon nájdete pracovné náradie, automobilové diely a rozoberateľné auto McQueen z rozprávky Autá Carbon. Celá táto pracovná súprava je zabalená v kufríku, ktorý je zároveň autoservis pre McQueena. Kufrík teda poslúži na prenos, uskladnenie a uloženie pracovného náradia a po rozobratí je súčasťou hier s autíčkom. Fantastická súprava pre chlapcov od Smoby im poskytuje mnoho možností na hru, nikdy sa s ňou nebudú nudiť.

Hra s autíčkami je veľmi obľúbená medzi najmenšími chlapcami už desiatky rokov. Keď si deti svoje auto môžu naviac aj opravovať v autoservise, hra je ešte zábavnejšia. Takáto hra však nie je len zábavná, ale je aj užitočná pre rozvoj dieťaťa. Rozvíja sa aj ich tvorivosť, kreativita a fantázia. Manipuláciou s autíčkami rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické myslenie. Rozmery detského autoservisu sú 27*12*16 cm.

Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery27*12*16 cm
Rozmery balenia27*12*16 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,63 kg
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.