Autosedačka skladacia Beaba PURSEAT'FIX skupina 2-3 kompaktná a prenosná V1 Isofix čierna od 15-36 kg

Popis produktu

Kto povedal, že cestovanie sa s príchodom detí skončí? Vďaka tejto pohodlnej a maximálne bezpečnej autosedačke môže vaše dieťatko cestovať spolu s vami bez obmedzení nielen vo vašom vlastnom aute, ale aj v taxíku či dokonca lietadle. Autosedačka PURSEAT'FIX z dielne obľúbenej francúzskej značky Beaba poskytne vášmu dieťatku komfort a bezpečnosť počas každej jazdy autom. Autosedačka skupiny 2-3 je určená pre deti od 15-36 kg, čo v priemere zodpovedá veku 3,5-12 rokov. Jednoduchým oddelením sedacej časti autosedačku rýchlo prispôsobíte váhe a veku vašich detí.

Autosedačka poskytuje deťom maximálnu bezpečnosť aj posilnenou ochranou v oblasti hlavy a po bokoch dieťaťa. O pohodlie na ceste sa zase postará polstrované sedadlo, v ktorom dieťatko sedí komfortne a ergonomicky a polohovateľná opierka hlavy. Autosedačka Beaba PURSEAT'FIX skupiny 2-3 spĺňa európske bezpečnostné a zdravotné požiadavky. Obrovskou výhodou autosedačky PURSEAT'FIX Beaba je jej schopnosť rýchleho a jednoduchého skladania v priebehu niekoľkých sekúnd. Autosedačka v nesmrteľnej čiernej farbe je ľahká ako pierko - váži iba 4 kg, čo je menej ako zbalená dojčenská taška. Odnímateľný poťah autosedačky odporúčame prať pri 30° na jemnom cykle.

Štandardizovaný systém ISOFIX

Autosedačka PURSEAT'FIX Beaba disponuje štandardizovaným systémom ISOFIX, ktorý rodičom umožní stabilne upevniť autosedačku k sedadlu automobilu. Systém ISOFIX zabráni chybne uchytiť autosedačku, takže deťom ponúka najvyššiu možnú ochranu. Kotviace body ISOFIX sú integrované v konštrukcii vozidla, vďaka čomu sa ľahko a rýchlo pripája samotná základňa ISOFIX, do ktorej sa vkladá autosedačka. Systém ISOFIX vám zároveň pri inštalovaní autosedačky šetrí množstvo času, pretože sedačku už nemusíte upevňovať bezpečnostnými pásmi. ISOFIX je bežnou výbavou väčšiny novších vozidiel, a to najmä na krajných zadných sedadlách. V súčasnosti je však trendom inštalovať tento bezpečnostný systém aj na predné sedadlo spolujazdca a stredné zadné sedadlo. Vopred sa informujte o tom, či týmto systémom disponuje aj vaše vozidlo.

Hmotnostné kategórie a spôsob používania

  • skupina 2 určená pre deti od cca 3 do 6 rokov (15-25 kg) - nainštalujte sedadlo aj operadlo
  • skupina 3 určená pre deti od cca 6 do 12 rokov (22-36 kg) - upevnite iba sedaciu časť

Výhody autosedačky

  • kompaktná autosedačka
  • vhodná od 3,5 do 12 rokov
  • využiteľná do auta aj do lietadla
  • jednoduchý skladací systém
  • maximálne bezpečná
  • spĺňa európsky bezpečnostný štandard
  • polohovateľná opierka hlavy
  • nízka váha - iba 4 kg
  • elegantný francúzsky dizajn

O Beaba

Prestížna francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov, cez jedálenské stoličky až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj do vašej domácnosti.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery41*32*63 / 41*17*36 cm
Celková výška63 cm
Rozmery balenia39*19*43 cm
MechanickéSS2023 vozík ECO1479
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť3,8 kg
Nosnosť15 - 36 kg
NoteISOFIX system
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.