Autosedačka pre bábiku retro Maxi Cosi&Quinny Smoby ružová

Popis produktu

Autosedačka pre bábiku Maxi Cosi&Quinny od francúzskeho výrobcu Smoby je praktický doplnok na prenášanie bábiky. Vyhotovená je v ružovej farbe v kombinácii so svetlosivou a bielou. Autosedačka Smoby je určená na prenášanie bábiky a jej bezpečné cestovanie v aute. Do autosedačky Maxi Cosi&Quinny sa zmestí bábika vysoká 42 cm. Výhodou je, že sa dá vložiť do konštrukcie kočíka Maxi Cosi&Quinny, takže má všestranné využitie. Má odnímateľnú textilnú časťpolohovateľnú ergonomicky tvarovanú rukoväť, aby sa prispôsobila potrebám vášho dieťatka. 

Hre s bábikou dodá autosedačka Maxi Cosi&Quinny naozaj realistický rozmer. Dievčatká môžu svoju bábiku zobrať so sebou na cesty a bude počas jazdy autom v bezpečí. Rozmery autosedačky na hranie sú 32*35*47 cm. Je ľahká, a preto sa jednoducho prenáša. Autosedačka Smoby je vhodná na hru pre dievčatká už od 3 rokov. Dievčatká sa rady hrajú na mamičky, starajú sa o bábiky ako o vlastné deti. S autosedačkou pre bábiku budú takéto hry ešte zaujímavejšie a realistickejšie. 

Okrem zábavy však poskytuje táto hračka pre dievčatá aj veľa možností na rast a rozvoj dieťaťa. Rozvíjajú sa jazykové a komunikačné schopnosti detí, jemná motorika, city a zmysel pre starostlivosť. Napodobňovaním života dospelých a hrou na mamičky sa deti najskôr naučia, ako sa orientovať v reálnom svete. Smoby autosedačka pre bábiku Maxi Cosi&Quinny je na to ideálnym prostriedkom. Na čistenie textílie použite handričku, ktorá bola ľahko namočená vo vode. Hra na mamičku nebola ešte nikdy zábavnejšia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný a zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov. Vaša malá princezná bude autosedačku na cestovanie pre bábiku milovať, pretože pôsobí veľmi realisticky a má žiarivú farbu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery32*35*47 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia32*25*50 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,30 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.