Autosedačka pre bábiku Maxi Cosi & Quinny Smoby ružovo-modrá

Popis produktu

Doplnok pre hru dieťaťa s bábikou Smoby Maxi Cosi & Quinny je unikátna hračka, ktorá dodá hre s bábikou realistický rozmer. Detská autosedačka sa bežne používa počas cestovania, aby bábika bola v bezpečí a ľahko sa prenášala. Autosedačka pre bábiku Smoby sa dá vložiť do konštrukcie kočíka Maxi Cosi & Quinny, ak máte takýto kočík k dispozícií. Deti radi prenášajú svoju bábiku autom, v praktickej autosedačke pre bábiku, aby si ju mohli vziať všade so sebou. Autosedačka pre bábiku je potiahnutá kvalitným odnímateľným textilom, má polohovateľnú rukoväť a zo zadnej strany je malý úložný priestor s bledomodrými dvierkami na odkladanie hračiek a iných drobností.

Perfektný produkt, ak chce dieťa robiť veci ako mama. Bábika má bezpečnostný pás bledomodrej farby, aby nevypadla. Má ergonomicky tvarovanú rúčku, ideálna pre deti od 3 rokov.realistický vzhľad ako ozajstná autosedačka pre deti. Je to kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú či hojdajú.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Rozmery produktu sú 31*47*35 cm. Na čistenie tkaniny používajte iba ľahko navlhčenú hubku. 550492

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery32*47*35 cm
Celková výška47 cm
Rozmery balenia32*25*49 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,30 kg
Farbaružová
Vhodné pre bábiku42 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.