Autodráha Vroom Planet Smoby elektronická s autíčkom a 2 motorkami od 18 mes

Popis produktu

Smoby elektronická autodráha Vroom Planet je úžasná multiautodráha so zvukovými a svetelnými efektmi. Je vhodná pre chlapcov od 18 mesiacov, v pestrých, žiarivých farbách. V balení sú aj 2 motorky a 1 autíčko, ktoré chlapci využijú pri stváraní zábavných vzrušujúcich kúskov na autodráhe. Vyberte si svoje vozidlo a položte ho na štartovaciu čiaru. Dajte svetelný a zvukový signál na štart a rýchle vzrušujúce preteky sa môžu začať. Môžete si vybrať medzi niekoľkými cestami: prudký zjazd dole kopcom s alebo bez vystreľovacej rampy alebo cesta menším zjazdom s veľkou zákrutou. Po jazde môže autíčko aj motorky dotankovať a oddýchnuť si v parkovacej časti pred ďalšou súťažou. Detská autodráha funguje na 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Hra s autíčkami je veľmi obľúbená medzi najmenšími chlapcami už desiatky rokov. Poznajú ju naši ockovia, dedkovia aj pradedovia. Malí chlapci sa radi hrajú na preteky, naháňačky alebo záchranné akcie so svojimi dopravnými prostriedkami. Samozrejme, najobľúbenejšími hračkami sú autodráhy, pretože na nich môžu deti so svojimi autíčkami jazdiť rýchlo, hry sú vždy veľmi vzrušujúce. Keď má chlapčenská autodráha ešte aj svetelné a zvukové efekty, je postarané o zábavu na dlhé hodiny. Hra s autíčkami a autodráhou pre chlapcov nie je len zábavná, ale je aj užitočná pre rozvoj dieťaťa. Manipuláciou s autíčkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie. Rozvíja sa aj ich kreativita a fantázia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Upútajú každé najmenšie dieťatko, preto je to najlepší darček pre najmenších chlapcov. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a jedinečných produktov, ktoré vynikajú na európskom trhu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 18 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery50*32*35 cm
Celková výška35 cm
Rozmery balenia48*11*39 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť1,58 kg
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.