Náhradné diely k flexibilnej autodráhe FleXtrem Discovery Set Smoby 72 častí v 172 cm dĺžke od 4 rokov

Popis produktu

Využite skvelú príležitosť a prekvapte svoje deti náhradnými dielmi k flexibilnej autodráhe FleXtrem Discovery od francúzskeho Smoby. So sadou 72 farebných dielikov dokáže vaše dieťa predĺžiť svoju pôvodnú autodráhu až o 172 cm. Vďaka tomu môže uplatniť všetku svoju kreativitu pri vytváraní novej, zložitejšej dráhy, po ktorej bude uháňať jeho autíčko. Súpravu tvorí 18 červených, 18 modrých, 18 zelených a 18 žltých stavebných dielov, ktoré sú vyhotovené z kvalitných a odolných plastov, jemných na dotyk. Jednoducho sa spájajú a každý z nich je vybavený otvorom pre ľahšie upevnenie o rôzne prekážky. 

Pri skladaní stavebnice sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí, tiež logické a priestorové myslenie. Doplnky k autodráham FleXtrem rozširujú herné možnosti, dieťa môže naplno rozvinúť svoju kreativitu a fantáziu pri výstavbe adrenalínovej autodráhy. Hra na povolanie závodníkov a konštruktérov pomáha deťom priblížiť sa k svetu dospelých, zažívajú radosť z pretekov a zároveň sa učia spoliehať samé na seba pri výstavbe dráhy pre svoje autíčka. Pri hre viacerých detí, kamarátov a súrodencov, si chlapci aj dievčatá rozširujú aj slovnú zásobu, cibria komunikačné schopnosti a učia sa spolupracovať na spoločnom projekte.

Francúzsky Smoby prináša deťom špičkové hračky s originálnym dizajnom už po dlhé roky. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťa. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery balenia12*8*32 cm
Celková dĺžka172 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Note72 pieces
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.