Drevené auto na ťahanie Mercedes Sorting G-Class Eichhorn s figúrkou a 9 vkladacími kockami od 12 mes

Popis produktu

Drevené auto na ťahanie Mercedes Sorting G-Class od nemeckej značky Eichhorn poteší všetky deti a najmä chlapcov od 12 mesiacov. Červené autíčko v tvare modelu Mercedes G-Class je vyrobené z kvalitného brezového dreva s jemným povrchom, takže vytvorí v každej izbičke útulnú a veselú atmosféru. Súčasťou autíčka je figúrka vodiča a 9 vkladacích kociek rôznych tvarov a farieb, ktoré sa deti naučia vkladať do autíčka cez správne otvory. S vkladacími kockami si precvičia jemnú motoriku, priestorové videnie a logické myslenie. Autíčko je vybavené šnúrkou v prednej časti, takže si ho môžu detičky ťahať so sebou aj s kockami.

Drevené hračky sú dôležité pre vývin každého dieťaťa, zvyšujú aktivitu ich mozgu, zlepšujú kognitívne schopnosti a zručnosti. Vkladacie autíčko a kocky sú vyhotovené sýtych, pestrých farbách, ktoré sú odporúčané pri menších deťoch, pomáhajú im s rozlišovaním farieb. Pri vkladaní kociek si rýchlo zlepšia odhad veľkosti a tvar jednotlivých kociek, zlepšujú si koordináciu ruka-oko. Vďaka tomu naberajú zdravé sebavedomie, učia sa spoľahnúť na svoje schopnosti a rýchlejšie riešia akékoľvek úlohy. Kocky sa z autíčka dajú vybrať vďaka otvárateľným dverám v zadnej časti.

Už viac ako 60 rokov prináša nemecká značka Eichhorn chlapcom a dievčatám špičkové drevené hračky, ktoré v plnej miere podporujú rozvoj ich kreativity a individuality. Prémiové produkty Eichhorn sú nadčasové, potešia aj ďalšiu generáciu. Podporujú u detí zdravú zvedavosť, predstavivosť, rozvíjajú ich zručnosti a jemnú motoriku. Najvyššie etické a ekologické štandardy spoločnosti Eichhorn prispievajú k tradičnej ochrane lesov. Hračky z dreva spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá a normy stanovené Európskou úniou.

Vlastnosti

  • drevené autíčko s 9 vkladacími kockami
  • drevená figúrka vodiča
  • špičkový nemecký dizajn od Eichhorn
  • viacgeneračná hračka 
  • všestranne rozvíja chlapcov aj dievčatá
  • spĺňa prísne normy a kritériá EÚ
  • vhodná od 12 mesiacov
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodVyrobené v Nemecku
Rozmery26*14cm
Celková dĺžka26 cm
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.