Autíčko Chrobáčik Cotoons Smoby s kockami ružové od 12 mes

Popis produktu

Smoby vkladacie autíčko Cotoons s kockami pre deti, je úžasná farebná didaktická hračka pre deti od 12 mesiacov. Autíčko pre deti v štýle auta známeho ako Chrobák, obsahuje rôzne kocky v rôznych tvaroch. Autíčko pre deti je vhodná hračka na trénovanie jemnej motoriky a rozvíjanie logiky a predstavivosti u najmenších detí. Je to krásna didaktická hračka, s kockami rôznych farieb, ktoré si dieťa vyberie cez okno z vnútra autíčka. Keď zavrie okno, tak cez otvory rôznych tvarov vkladá kocku vhodného tvaru naspäť do autíčka. Hračka je ľahká a má oblé tvary, ktoré jej zaručujú bezpečnosť.

Dieťa pri hre poznáva tvary a jednotlivé kocky vkladá do otvorov, neskôr ich vyberie z autíčka. Farebné prevedenie hračky je veselé, v svetlo a tmavoružovej farbe s farebnými kockami a s obrázkami hrdinov Cotoons s peknými nálepkami. Hračka pre bábätká, autíčko pre najmenšie deti tiež rozvíja ich fantáziu a motorickú zručnosť dieťaťa. Kocky sa dajú navzájom aj ponapájať na seba (na koncoch majú guľaté háčiky, ktoré zapadnú do dierky v ďalšej kocke) a tak z nich vytvoriť reťaz. Detské autíčko obsahuje tiež malý detský mobilný telefón. Je to veľmi obľúbená hračka pre malé deti a dá sa aj ťahať na háčiku.

Dieťa poznáva súvislosti medzi tvarmi a otvormi. Vpredu autíčka sa dá priviazať špagát akejkoľvek dĺžky. Detské autíčko je vhodná hračka nielen na doma, ale aj na hru vonku. Autíčko pre najmenšie deti je vhodné pre detičky od 12 mesiacov. Auto s kockami pre deti má rozmery 24*15*20 cm. Smobyfrancúzsky výrobca hračiek je renomovaný výrobca hračiek ktoré sú kvalitné a zároveň jedinečné. Plastový materiál je príjemný a zamatový na dotyk, vhodný pre jemné detské rúčky. Je to kvalitný európsky výrobok, ktorý má certifikát kvality, spĺňajúci prísne európske normy.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery24*15*20 cm
Celková výška20 cm
Rozmery balenia25*15*21 cm
Celková dĺžka24 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,60 kg
Farbaružová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.