Autíčko Turtles Party Wagon Jada kovové s otvárateľnými dverami a figúrka Donatello dĺžka 20 cm 1:24

Popis produktu

Autíčko Turtles Party Wagon predstavuje skvelý darček pre zberateľov modelov a deti od 8 rokov. Realistický model kovového autíčka s dĺžkou 20 cm zaujme chlapcov a dievčatá aj kovovou figúrkou Donatello. Licencované autíčko v zelenom vyhotovení je vybavené voľnobehom a otvárateľnými dverami s kufrom. Precízne vypracované detaily na autíčku a figúrka komiksového hrdinu ninja korytnačky prinesú deťom pri hre veľa radostných zážitkov.

Model autíčka v mierke 1:24 sa vyznačuje prvotriednou kvalitou, vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Je výbornou voľbou pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku autíčok. Pri hre s autíčkami Jada si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a originálne farby nadchnú každé dieťa, hravým spôsobom objavujú automobilové značky a svet komiksových hrdinov Ninja Turtles.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
Celková dĺžka20 cm
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.