Autíčko Tuk Tuk Street Cars Majorette kovové na voľnobeh 7,5 cm 4 rôzne druhy

Popis produktu

Autíčko Tuk Tuk Street Cars od francúzskej značky Majorette predstavuje skvelý darček darček pre všetky deti od 3 rokov, ktoré rady zbierajú modely autíčok a hrajú sa s nimi. Licencované modely autíčka Tuk Tuk sú vybavené kvalitnou kovovou karosériou. Na výber máte zo 4 farebných modelov Taxi autíčka Tuk Tuk: zelené, červené, modro-žlté alebo modro-červené. Uvedená cena platí za 1 model autíčka, pri objednávke uveďte do poznámky, o akú farbu modelu máte záujem.

S nadčasovými autíčkami Majorette sa chlapci aj dievčatá zahrajú na pretekárov a šoférov, môžu si ich pridať k ďalším stavebniciam a dráham, alebo sa s nimi zahrajú samostatne. Predstavujú výbornú voľbu aj pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku autíčok o model Tuk Tuk. Pri hre s autíčkami si deti rozvíjajú aj jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a žiarivé farby nadchnú každé dieťa. Dĺžka modelu je 7,5 cm.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom špičkové autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. Autíčka Majorette všestranne rozvíjajú každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery7,5 cm
Celková dĺžka7,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.