Autíčko a robot na diaľkové ovládanie RC Optimus Prime 2v1 Transformers Jada so zvukom a svetlom od 6 rokov

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie RC Optimus Prime 2v1 Transformers v nádhernom červenom prevedení zaujme každé dieťa a najmä chlapcov od 6 rokov. Model ťahača funguje na diaľkové ovládanie, po stlačení tlačidla dokáže vydávať zvuky a svietiť. Ďalšou skvelou funkciou je transformácia autíčka na autobota Optimusa Prima. Multifunkčný RC model predstavuje vynikajúci darček pre nadšených fanúšikov filmovej série Transformers, ktorí s ním zažijú veľa radostných zážitkov, pričom ich pri riadení poteší originálny hlas Optimusa Prima.

Robot a autíčko 2v1 predstavuje skvelú hračku na diaľkové ovládanie, s ktorou si deti vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení autíčka a autobota. Trénujú si jemnú motoriku, reflexy a učia sa odhadovať vzdialenosti. Pri obchádzaní prekážok v interiéri si rozvíjajú aj logické myslenie. Nádherný vzhľad modelu povzbudzuje v deťoch rozvoj fantázie a predstavivosti. Model funguje na 2 x AAA, 4 x AA batérie (testovacie batérie sú súčasťou balenia). Robot Optimus Prime je vysoký približne 33 cm, po transformovaní do autíčka má dĺžku 30 cm.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
Celková výška33 cm (robot)
Celková dĺžka30 cm (car)
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
NoteBatteries: 2 x AAA, 4 x AA (included)
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.