Autíčko New Mini Bobby BIG na naťahovanie dĺžka 8 cm červené od 12 mes

Popis produktu

Autíčko na naťahovanie New Mini Bobby z dielne nemeckaj značky BIG je vernou kópiou detského odrážadla BIG New Bobby Car. Malé pretekárske autíčko s precíznymi detailmi je vyhotovené v červenej farbe s bielymi doplnkami. New Mini Bobby funguje na tzv. pull back pohon - teda na klasické naťahovanie. Dieťatko potiahne malé pretekárske autíčko dozadu, pustí a môžu sa začať malé stolné preteky. Autíčko je vhodné pre všetky deti od jedného roka. Nakoľko si značka BIG dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie.

Nemusíte sa obávať, keď si dieťa vloží autíčko do pusy – vďaka kvalitným materiálom sa neuvoľnia žiadne škodliviny. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Červené detské autíčko New Mini Bobby má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Malé autíčko na naťahovanie BIG je chránené ÚV stabilizátormi, takže hračka rokmi nestratí na kráse farieb, ani keď na ňu bude piecť slnko. Značka BIG si je istá kvalitou svojich výrobkov, a preto poskytuje nadštandardnú záruku tri roky.

Červené pretekárske autíčko BIG na naťahovanie je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné a recyklovateľné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery8*6*6 cm
UV filterÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,1 kg
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.