Autíčko Dodge Charger 1970 Fast & Furious Jada kovové s otvárateľnými časťami a figúrkou Dominic Torreto dĺžka 21 cm 1:24

Popis produktu

Autíčko Dodge Charger 1970 známe z filmovej série Rýchlo a zbesilo predstavuje skvelý darček pre zberateľov a deti od 3 rokov. Realistický model kovového autíčka s dĺžkou 21 cm očarí každého fanúšika akčnej série, v balení sa navyše nachádza aj figúrka Dominik Torreto. Oficiálne licencované autíčko v čiernom vyhotovení je vybavené otvárateľnými dverami a odnímateľnou kapotou, zaujme každého malého pretekára.

Precízne vypracované detaily na autíčku prinesú deťom skvelé zážitky pri každodennej zábave. Model autíčka v mierke 1:24 sa vyznačuje prvotriednou kvalitou. Je výbornou voľbou pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku autíčok. Pri hre s autíčkami Jada si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a originálne farby nadchnú každé dieťa.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Rozmery balenia15,3*30,5*11,5 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbačierna
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.