Autíčko na diaľkové ovládanie RC Nissan Skyline GTR Fast & Furious Jada dĺžka 29 cm 1:16 od 6 rokov

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie RC Nissan Skyline GTR v originálnom strieborno-modrom vyhotovení očarí všetky deti a najmä chlapcov od 6 rokov. Realistický RC model je replikou auta známeho z filmovej série Fast & Furious. Licencovaný model s precízne vypracovanými detailmi poteší každého fanúšika rýchlych áut. Praktické 2-kanálové diaľkové ovládanie funguje na frekvencii 2,4 GHz, autíčko sa dokáže hýbať dopredu-dozadu a vľavo-vpravo. Maximálna rýchlosť modelu dosahuje 9 km/h, je vybavené technológiou USB nabíjania, súčasťou balenia sú aj batérie do ovládača.

Krásny model v mierke 1:16 má celkovú dĺžku 29 cm, je vyrobený z pevných a odolných plastov. Fanúšikovia Fast & Furious si vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení autíčka. Trénujú si jemnú motoriku, učia sa správne odhadovať vzdialenosti. Pri obchádzaní prekážok v interiéri si rozvíjajú aj logické myslenie. Futuristický vzhľad a nádherný dizajn autíčka podnecujú v deťoch rozvoj kreativity a fantázie.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
Celková dĺžka29 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.