Autíčko na diaľkové ovládanie kráľovský kočiar Disney Princess RC Carriage Jada dĺžka 38 cm

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie v podobe kráľovského kočiara s motívom Disney Princezné poteší všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Kočiar v nádhernom zlatom vyhotovení funguje na diaľkové ovládanie, dokáže sa hýbať smerom dopredu-dozadu, doľava-doprava. Diaľkový ovládač funguje na 2-kanálovej frekvencii, kočiar dosahuje maximálnu rýchlosť 3,2 km/h. Celková dĺžka kočiara je 38 cm, je vyrobený z pevných a odolných plastov. Vďaka svojej veľkosti si doň môžu dievčatká posadiť svoju obľúbenú bábiku a povoziť ju (vhodné pre bábiky do veľkosti 30 cm).

Rozprávkový RC kočiar predstavuje skvelú prvú hračku na diaľkové ovládanie, s ktorou si deti vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení. Trénujú si jemnú motoriku, učia sa správne odhadovať vzdialenosti. Pri obchádzaní prekážok v interiéri si rozvíjajú aj logické myslenie. S rozprávkovým kočiarom sa dievčatá zahrajú na princezné, budú mať ešte väčšiu radosť z každej jazdy, podnecuje sa v nich rozvoj kreativity a fantázie.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Celková dĺžka38 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazlatá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.