Autíčko na diaľkové ovládanie RC Jeep Wrangler Jurassic World Jada terénne dĺžka 24 cm od 6 rokov

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie RC Jeep Wrangler v originálnom červeno-bielom vyhotovení poteší všetky deti a najmä chlapcov od 6 rokov. Licencovaný RC model s motívom Jurský svet poteší každého fanúšika tohto dobrodružného filmu. Terénny džíp s logom Jurrasic Park je určený na využitie aj v náročnom teréne, dokáže jazdiť po piesku aj vode. Praktické 2-kanálové diaľkové ovládanie funguje na frekvencii 2,4 GHz, autíčko sa dokáže hýbať dopredu-dozadu a vľavo-vpravo.

Model džípu v mierke 1:24 má celkovú dĺžku 24 cm, je vyrobené z pevných a odolných plastov. Fanúšikovia Jurského parku si vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení autíčka. Trénujú si jemnú motoriku, učia sa správne odhadovať vzdialenosti, rozvíjajú si aj logické myslenie. Klasický vzhľad a prepracovaný dizajn autíčka podnecujú v deťoch rozvoj kreativity a fantázie, zabavia sa s ním na dlhé roky.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
Rozmery balenia19,5*28*19 cm
Celková dĺžka24 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.