Autíčko na diaľkové ovládanie Marvel RC Iron Man 2016 Chevy 1:16 Jada červené dĺžka 29 cm od 6 rokov

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie RC Iron Man v nádhernom červenom vyhotovení predstavuje skvelý darček pre dieťa už od 6 rokov. Realistický RC model vychádza z konceptu automobilu Chevy Camaro z roku 2016 a prepracovaný dizajn s licenciou od štúdia Marvel poteší fanúšikov Iron Mana. Praktické 2-kanálové diaľkové ovládanie funguje na frekvencii 2,4 GHz, autíčko sa dokáže hýbať dopredu-dozadu a vľavo-vpravo. Maximálna rýchlosť autíčka dosahuje 9 km/h, je vybavené technológiou USB nabíjania, súčasťou balenia sú aj batérie do ovládača.

Precízne vypracované detaily na aute s logom Iron Man na dverách prinesú deťom skvelé zážitky pri každodennej zábave. Model v mierke 1:16 má celkovú dĺžku 29 cm, je vyrobené z pevných a odolných plastov. Fanúšikovia Avengerov si vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení autíčka. Trénujú si jemnú motoriku, učia sa správne odhadovať vzdialenosti. Pri obchádzaní prekážok v interiéri si rozvíjajú aj logické myslenie. Originálny vzhľad a krásne farby podnecujú v deťoch rozvoj kreativity a fantázie.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 6 rokov
Celková dĺžka29 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť0,82 kg
TypBattery included: 2x 1,5V R6 + 3,7V 360mAh-Li-Ion
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.