Autíčko na diaľkové ovládanie RC Offroad Ghostbusters Jada terénne s pohonom 4 kolies dĺžka 45 cm 1:12 od 8 rokov

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie RC Ghostbusters predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 8 rokov. Realistický RC model s filmovým motívom Krotitelia duchov poteší každého fanúšika filmovej série. Praktické 2-kanálové diaľkové ovládanie funguje na frekvencii 2,4 GHz, autíčko sa dokáže hýbať dopredu-dozadu a vľavo-vpravo. Maximálna rýchlosť terénneho modelu s pohonom všetkých 4 kolies dosahuje až 14 km/h. Autíčko je vybavené technológiou USB nabíjania, súčasťou balenia sú aj 2 batérie do ovládača.

Terénny model v mierke 1:12 má celkovú dĺžku 45 cm, je vyrobený z pevných a odolných plastov. Fanúšikovia Ghostbusters si vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení autíčka. Trénujú si jemnú motoriku, učia sa správne odhadovať vzdialenosti. Pri obchádzaní prekážok v interiéri si rozvíjajú aj logické myslenie. Originálny vzhľad a nádherný dizajn podnecujú v deťoch rozvoj kreativity a fantázie.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
Celková dĺžka45 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.