Autíčko na diaľkové ovládanie RC Try me Fart Kart Jada dĺžka 25 cm od 6 rokov

Popis produktu

Autíčko na diaľkové ovládanie RC Fart Kart v originálnom červenom vyhotovení poteší každé dieťa a najmä chlapcov od 6 rokov. Štýlové autíčko funguje na diaľkové ovládanie, ovládač pracuje na frekvencii 2,4 GHz, model dosahuje maximálnu rýchlosť 7 km/h. Celková dĺžka autíčka je 25 cm, je vyrobené z pevných a odolných plastov. Autíčko so šoférom dokáže vydávať 5 zábavných prdiacich zvukov, ktoré rozosmejú každé dieťa.

Pretekárske autíčko predstavuje skvelú hračku na diaľkové ovládanie, s ktorou si deti vyskúšajú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení autíčka. Trénujú si jemnú motoriku, reflexy a učia sa odhadovať vzdialenosti. Pri obchádzaní prekážok v interiéri si rozvíjajú aj logické myslenie. Nádherný vzhľad autíčka povzbudzuje v deťoch rozvoj fantázie a predstavivosti. Autíčko funguje na batérie 2 x 1.5 V AAA (ovládač) a 1 x 3.7 V 360 mAh li-ion (nabíjateľná baterka v autíčku pomocou USB kábla). Na jedno nabitie dokáže autíčko jazdiť približne 20 minút.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Celková dĺžka25 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
NoteBatteries: 2 x 1.5 V AAA (transmitter) and 1 x 3.7 V 360 mAh li-ion
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.