Autíčko Mini Bobby Car Classic BIG na pull back pohon od 12 mes

Popis produktu

Autíčko na pull-back pohon Mini Bobby Car Classic od nemeckého výrobcu BIG je skvelým darčekom pre všetky deti a najmä chlapcov od 12 mesiacov. Naťahovacie autíčko je vernou kópiou klasického odrážadla BIG Bobby Car Classic. Malé pretekárske autíčko s precíznymi detailmi v krásnom červenom vyhotovení zabaví deti na dlhé hodiny. Uvedená cena platí iba za 1 autíčko. Autíčko funguje na klasické naťahovanie. Dieťatko potiahne malé pretekárske autíčko dozadu, pustí a môžu sa začať malé stolné preteky

Keďže značka BIG si dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detské autíčko Mini Bobby Car má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Deti si pri hre s autíčkom rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a predstavivosť. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. 

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Rozmery7*5*5 cm
Celková výška5 cm
Hmotnosť40 g
Farbačervená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.