Autíčka Street Cars Discovery Pack Majorette 7,5 cm dĺžka 30 druhov + 3 zdarma

Popis produktu

Potešte svoje deti darčekovou sadou autíčok od francúzskej značky Majorette. Originálne autíčka rôznych druhov sa vyznačujú nezameniteľným dizajnom, ktorý bol navrhnutý na základe reálnych modelov, takže vyzerajú ako skutočné. V darčekovom boxe sa nachádza až 30 kusov autíčok 3 mystery autíčka ako darček. Kvalitné autíčka zaujmú deti na prvý pohľad a vydržia sa s nimi dlho hrať. Dĺžka každého autíčka je 7,5 cm, vyznačujú sa veľkou odolnosťou a vydržia deťom dlhé roky.

S kvalitnými autíčkami Majorette sa zahrajú chlapci aj dievčatá, ktoré majú rady automobily, vyskúšajú si povolanie šoférov, môžu si ich pridať k ďalším stavebniciam alebo dráham, alebo sa s nimi zahrajú samostatne. Predstavujú výbornú voľbu aj pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku autíčok o štýlové automobily. Pri hre s autíčkami si deti rozvíjajú aj jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a originálne farby nadchnú každé dieťa.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom špičkové autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. Autíčka Majorette všestranne rozvíjajú každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková dĺžka7,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.