Autíčka Fast & Furious Nano Cars Wave 4 Jada kovové dĺžka 4 cm sada 3 druhov

Popis produktu

Sada autíčok Nano Cars Wave 4 Jada poteší všetkých zberateľov a taktiež deti od 3 rokov. V súprave sa nachádzajú 3 kovové modely autíčok -  Lykan Hypersport, Ice Charger a Toyota Supra, ktoré sú známe z filmovej série Fast & Furious. Realistické modely autíčok s dĺžkou 4 cm očaria najmä chlapcov. Modely autíčok vznikli na základe filmovej predlohy Rýchlo a zbesilo, vďaka čomu prinesú deťom pri hre veľa skvelých zážitkov.

Modely autíčok sa vyznačujú  prvotriednou kvalitou, vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Sú výbornou voľbou pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku autíčok. Pri hre s autíčkami Jada si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a originálne farby nadchnú každé dieťa, hravým spôsobom objavujú automobilové značky v slávnych filmoch. 

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
Celková dĺžka4 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.