Autíčka Vintage Assortment Majorette kovové otvárateľné 7,5 cm dĺžka rôzne druhy

Popis produktu

Potešte svoje dieťa špičkovým autíčkom od francúzskej značky Majorette. V našej ponuke sa nachádzajú kvalitné kovové autíčka s otvárateľnými časťami s originálnym dizajnom, inšpirovaný skutočnými modelmi áut. Realistické autíčka potešia všetky deti od 3 rokov, ktoré majú rady svet áut a pretekov. Uvedená cena platí za 1 kus autíčka, pri objednávke uveďte do poznámky, o aký model (farebný variant) máte záujem. 

S krásnymi autíčkami Majorette sa chlapci aj dievčatá zahrajú na pretekárov a šoférov, môžu si ich pridať k ďalším stavebniciam a dráham, alebo sa s nimi zahrajú samostatne. Predstavujú výbornú voľbu aj pre malých aj veľkých zberateľov, ktorí by si radi rozšírili svoju zbierku autíčok o populárne automobily z minulého storočia. Pri hre s autíčkami si deti rozvíjajú aj jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Ich realistický vzhľad a originálne farby nadchnú každé dieťa.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom špičkové autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov. Autíčka Majorette všestranne rozvíjajú každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková dĺžka7,5 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.