Audio rekordér Kidcorder Smoby nahrávanie a prehrávanie hlasu, pesničiek a odkazov pre najmenších (bez rádiofrekvencie) od 12 mes do 10 rokov

Popis produktu

Potešte svoje dieťa interaktívnou hračkou, s ktorou sa vydrží hrať celé roky! Detský audio rekordér Kidcorder z dielne francúzskych dizajnérov Smoby je originálna hračka, ktorá zaujme každé dieťa od 12 mesiacov a využívať ho môže až do 10 rokov. Do audio rekordéra nahráte svojim najmenším váš hlaspesničky alebo odkazy, ktoré si dokáže kedykoľvek prehrať. Záznamník uloží až 9 zvukových stôp s maximálnou dĺžkou 5 minút. Celková kapacita záznamníka je teda až 45 minút. Kidcorder je vyhotovený v krásnej bielej farbe s farebnými tlačidlami označené číslami od 1 do 9, tlačidlami pre nahrávanie a nastavenie hlasitosti prehrávania. Jeho súčasťou je aj praktický zelený držiak, s ktorým sa dá jednoducho prenášať. 

Možnosti využitia Kidcordera:

  • uspávanky - rodičia môžu do rekordéra nahrať svoj hlas počas čítania uspávanky. Najmenšie deti tak pokojne zaspávajú pri známom hlase mamičky alebo otecka.
  • skladby a pesničky - väčšie deti tancujú do rytmu obľúbenej pesničky, spievajú si spolu s nimi, učia sa tak nové slová.
  • príbehy a rozprávky - pre deti, ktoré milujú rozprávky, ale nedokážu ešte samé čítať. Rodičia môžu prečítať rozprávku z knižky, nahrať ju a pustiť dieťaťu, ktoré zároveň sleduje obrázky v knižke.
  • karaoke sútaž - pre viacero detí, ktoré môžu zaspievať veselé pesničky, nahrať ich do rekordéra, a potom vyhodnotiť, ktoré z nich má najlepší hlas.
  • odkazy a pripomienky - pripomeňte svojim najbližším povinnosti, na ktoré nesmú zabudnúť. Pre každého člena domácnosti môžete priradiť určité číslo, pod ktorým mu budete nechávať odkazy.
  • vzdelávacia konzola - nahrávajte svojim deťom rôzne zaujímavé fakty a informácie zo sveta. Vypočuť si ich môže kedykoľvek, naučí sa tak veľa nových vecí.
  • vedomostná súťaž - kreativite sa medze nekladú. Nahrajte do rekordéra otázku pre dieťa, ktorú môže zodpovedať a potom si prehrá správnu odpoveď, ktorú uložíte pod ďalším tlačidlom.
  • čo to bolo/kto to bol? - nahrajte rôzne zvuky a hlasy, ktoré musí dieťa správne identifikovať. Naučí sa tak rozoznávať rôzne zvukové podnety, cibrí si sluch.
  • aká farba/číslo? - keďže má každé číselné tlačidlo určitú farbu, rodič môže preň nahrať oznámenie, o akú farbu ide. Potom vyzve dieťa, aby našlo tlačidlo so správnou farbou, ktoré prehrá odpoveď a dieťa zistí, či malo pravdu. Týmto spôsobom sa učí rozoznávať aj rôzne farby, takisto sa dá hra aplikovať uhádnutie jednotlivých čísiel.

Kidcorder Smoby je aj pre najmenšie deti absolútne bezpečný, nevydáva žiadne škodlivé žiarenie a signály, je bez rádiofrekvencie, takže ho smelo môžete dať svojmu dieťatku aj do postieľky. Chlapci aj dievčatá ho budú využívať kedykoľvek počas dňa. Je ľahko prenosný, môžete ho vziať na návštevy, výlety a dovolenky, je to verný spoločník na cestách, vďaka ktorému budú deti pokojné a zaujaté počúvaním rôznych nahrávok. Deti si spolu s ním rozvíjajú koncentráciu, logické myslenie a pamäť, pri každodennom počúvaní si rozširujú aj slovnú zásobu. S audio rekordérom sa učia samostatnosti - naučia sa ho obsluhovať, uplatnia svoju fantáziu a kreativitu pri nahrávaní vlastných piesní a zvukov. Interaktívny rekordér má rozmery 16*12*4 cm a funguje na batérie 3xAA/LR6, ktoré nie sú súčasťou balenia. Pre pripojenie slúchadiel využijete audio konektor.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom tie najkvalitnejšie hračky a doplnky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Odporúčame.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodFrancúzsko
Rozmery16*12*4 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
ZvukovéÁno
HudbaÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
NoteBattery: 3 x AA/LR6 not included
Farbabiela
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.